Rabarbar

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 140g Kalorie: 96 kcl

Błonnik pokarmowy2.7   g

z cukrów95 kcal

z białek2.2 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość0.00014 g

Objętość138 g/m3

Food folate9.1E-06   μg

Tłuszcze jednonienasycone0.022   μg

Tłuszcze wielonienasycone0.055   μg

Tłuszcz0.112   g

Tłuszcze nasycone0.03   μg

Węglowodany25   g

Total Folate9.1E-06   μg

Cukier0.021   g

Białko0.658   g

A6.3E-06   μg

B13.4E-05   mg

C0.0057   mg

B63.2E-05   mg

E0.000322   mg

B30.000282   mg

B120   μg

B23.6E-05   mg

B58.1E-05   μg

B90   μg

K3.5E-05   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0.000205   μg

A(IU)126   IU

Bete-karoten7.6E-05 μg

Alfa-karoten0 μg

Omega-30 mg

Omega-60.055 mg

Fosfor0.014   mg

Magnez0.021   mg

Potas0.143   mg

Sód0.0021   μg

Wapń0.237   mg

Żelazo0.00035   mg

Cynk0.000126   mg

Mangan0.000119   μg

Miedź3.5E-05   μg

Selen1.4E-06   μg

Cholesterol0   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %