Bataty

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 130g Kalorie: 112 kcl

Błonnik pokarmowy3.6   g

z cukrów105 kcal

z białek5.7 kcal

z alkoholu0 kcal

Gęstość7.28E-05 g

Objętość231 g/m3

Food folate1.4E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0.0013   μg

Tłuszcze wielonienasycone0.018   μg

Tłuszcz0.065   g

Tłuszcze nasycone0.023   μg

Węglowodany26   g

Total Folate1.4E-05   μg

Sacharoza3.3   g

Skrobia16   g

Glukoza1.2   g

Maltoza0   g

Fruktoza0.91   g

Galaktoza0   g

Cukier5.4   g

Białko0.002   g

Tryptofan0.04   g

Treonina0.108   g

Izoleucyna0.072   g

Leucine0.12   g

Lysine0.086   g

Metionina0.038   g

Cystyna0.029   g

Fenyloalanina0.116   g

Tyrosine0.044   g

Walina0.112   g

Arginina0.072   g

Histydyna0.04   g

Alanina0.1   g

Kwas asparaginowy0.497   g

Kwas glutaminowy0.202   g

Glicyna0.082   g

Prolina0.068   g

Seryna0.114   g

A0.000922   μg

B10.000101   mg

C0.0031   mg

B60.000272   mg

E0.000338   mg

Beta-Tocopherol1.3E-05 μg

Gamma-tocopherol0 μg

Delta-tocopherol0 μg

B30.000724   mg

B120   μg

B27.9E-05   mg

B50.001   μg

B90   μg

K2.3E-06   μg

Retinol0   μg

Beta Kryptoksantyna0   μg

Likopen0   μg

Luteina + Zeaksantyna0   μg

A(IU)18443   IU

Bete-karoten0.011 μg

Alfa-karoten9.1E-06 μg

Omega-30.0013 mg

Omega-60.017 mg

Fosfor0.061   mg

Magnez0.033   mg

Potas0.438   mg

Sód0.072   μg

Wapń0.039   mg

Żelazo0.000793   mg

Cynk0.00039   mg

Mangan0.000335   μg

Miedź0.000196   μg

Selen7.8E-07   μg

Cholesterol0   μg

Fitosterol0.016   μg

%0   %

Objętość(ml)0   ml

Masa(g)0   g

Procent masy0   %