Wykonanie
Manifest WiosennyManifest Wiosenny - naturalne
soki owocowe i warzywne. Żyj zdrowo i w zgodzie z naturą ! Odrzuć wszystko co sztuczne ! więcej→
Napój ImbirowyNapój Imbirowy przepis na rozgrzewający
napój przygotowany na bazie
imbiru,
miodu i
cytryny.
Napój imbirowy świetnie rozgrzewa i pobudza krążenie więcej→Batoniki, Muffinki,
Ciasteczka,
Czekoladki Bez kategorii Ciasta bez Pieczenia Ciasta i Desery Ciasta na Wielkanoc Ciasta Pieczone - Domowe Wypieki Ciasta Świąteczne Deserek.TV Desery
Jogurtowe Desery na Zimno Desery na zimno
Drinki,
Alkohole,
Likiery Jogurt to Zdrowie
Jogurty Naturalne Jogurty Owocowe Jogurty Owocowe Jogurty Smakowe Koktajle Dietetyczne i Energetyczne Koktajle
Jogurtowe Napoje Napoje Chłodzące
Napoje rozgrzewające Poradniki - Jak Zrobić? Poradniki Video Promocje Przepisy Dietetyczne Sklep Szybkie Przekąski Zdrowa Żywność
Zapraszam do udziału w nowym projekcie MÓJ START UP – WARSZTATY WSPIERAJĄCE ROZWÓJ BIZNESUJeżeli Planujesz Swój Biznes, ale nie wiesz jak się do tego zabrać?Masz wiele pytań i wiele wątpliwości?A może marzysz o własnej firmie, bo masz dość pracy na etacie?To właśnie znalazłeś rozwiązanie! Zapraszamy do udziału w warsztatach – MÓJ START UP
Absolutna nowość na polskim rynku. Trenerzy, z którymi współpracujemy to starannie wyselekcjonowani BIZNESMENI oraz PRAKTYCY, którzy odnieśli zawodowy sukces zarówno na polskiej, jak i międzynarodowej arenie biznesu.PO ZAKOŃCZENIU WARSZTATÓW POSIĄDĄ PAŃSTWO PRAKTYCZNĄ WIEDZĘ W ZAKRESIE ZAKŁADANIA ORAZ EFEKTYWNEGO PROWADZENIA BIZNESU W DANEJ BRANŻY, UCZĄC SIĘ OD NAJLEPSZYCH!ZYSKAJ CENNĄ WIEDZĘ OD KLUCZOWYCH GRACZY ORAZ EKSPERTÓW POLSKIEGO BIZNESU!
Zapraszamy do udziału w warsztatach Mój Start Up – RestauracjaW ciągu jednego dnia posiądą Państwo praktyczną wiedzę w zakresie zakładania oraz efektywnego prowadzenia biznesu w danej branży, ucząc się od najlepszych!Każdy, kto kiedykolwiek miał do czynienia z branżą gastronomiczną, z pewnością zgodzi się, iż jest to jedna z najtrudniejszych gałęzi rynku.Nie ma jednak nic bardziej satysfakcjonującego niż prowadzenie restauracji, z której wychodzą zadowoleni klienci. Dzięki naszym warsztatom, dowiedzą się Państwo jak stworzyć i zarządzać miejscem, które będzie połączeniem doskonałej kuchni i rentownego biznesu. W trakcie warsztatów dowiesz się jak postępować, by podczas procesu otwierania nowej inwestycji popełnić, jak najmniej błędów, które mogą wpłynąć na rentowność obiektu ora zasadność otwierania go w ogóle.MÓJ STARTUP – Restauracja . Warsztaty odbędą się 25 października w Warszawie.Do udziału w projekcie, zapraszamy osoby, które zamierzają otworzyć restaurację, bar, punkt gastronomiczny, a także obiekty hotelowe. Warsztaty dedykujemy również obecnym właścicielom omawianych inwestycji oraz menedżerom restauracji i obiektów hotelowych.Kluczowe elementy, które zostaną omówione podczas warsztatów:W ciągu jednego dnia:poznasz kryteria odpowiedniej lokalizacji,omówiona zostanie technologia i projektowanie obiektów gastronomicznychdowiesz się od czego tak naprawdę zależy sukces w tym biznesiepoznasz schemat organizacyjny oraz odpowiedni program gastronomicznynauczysz się przygotować dedykowane oferty i menuodpowiesz sobie na pytanie dlaczego tak ważny jest marketing?zaprezentowane zostaną ogłoszenia prasowe jako istotny element promocjizostanie omówiony regulamin pracy i HACCPpoznasz zasady systemów motywacyjnych i lojalnościowychnauczysz się odpowiednio rekrutować personel i badać kandydatówpoznasz metodykę szkoleniową dla personeluwspólnie z Trenerem dokonasz symulacji ustawienia stołówTrener:
JAROSŁAW WALCZYK – kucharz z wykształcenia i zamiłowania, należy do czołówki najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych mistrzów kulinarnych w
kraju. Swoją karierę zawodową rozpoczął na morzu, gdzie pełnił funkcję ExecutiveChef’a największego armatora linii promowych Stena
Line. Po piętnastu latach zszedł na ląd i przyjął stanowisko Dyrektora Gastronomii Hotelu Nadmorskiego w Gdyni. Po czterech latach został Dyrektorem Gastronomii w Zamku Książ, a do grudnia 2008 roku był Dyrektorem Gastronomii Hotton Hotelu w Gdyni. Od 2010 roku dyrektorem Hotelu Lisewskiego Dworu. Od 2013 właścicielem restauracji. Od 2002 roku prowadzi firmę, która prowadzi konsultacje w zakresie modernizacji i konsultacji przy otwieraniu hoteli i restauracji. Należy do kapituły Fundacji Klubu Szefów Kuchni, która zrzesza najwybitniejszych kucharzy i w ramach jej działalności aktywnie uczestniczy we wszystkich najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w
kraju. Zasiada w jury oceniającym talenty kulinarne na festiwalach i konkursach w Polsce i poza jej granicami. W przeszłości wielokrotnie sam zdobywał wysokie noty, które wkrótce miały przyczynić się do osiągnięcia najwyższej klasy kunsztu kulinarnego.Najlepsi praktycy biznesu w Polsce. Efektywny start w wymarzonej branży!Więcej informacji o projekcie uzyskacie Państwo pod adresem:http://restauracja.puremind.pl
NewsletterZapisz się na Deserkowy Newsletter i otrzymaj zniżkę na zakupy
Love Me Green oraz na zakupy w sklepie Stevi-Gold.pl. Poinformuj także znajomych o tej promocji.
Dirt
Cake Szybki Deser na... Dirt
Cake przepis na szybki deser...
Soti Natural - Zielona
Herbata...
Soti Natural - Zielona
Herbata zamknięta...
Drożdżówki z
Makiem Drożdżówki z
makiem przepis na domowe...Tagi – wyszukaj3 bit
alkohole babeczki babeczki
czekoladowe babka drożdżowa babka wielkanocna bajaderka bajaderki
bakalie banan bananowy batoniki batony bez pieczenia
bezy biszkopty bita śmietana borówki Boże Narodzenie
budyń bułeczki
bułki chipsy chleb chlebek ciasta ciasta bez pieczenia ciasta dietetyczne
ciasta drożdżowe ciasta na wielkanoc ciasta świąteczne ciasta wielkanocne
ciasteczka ciastka ciasto ciasto 3 bit ciasto bez pieczenia ciasto
czekoladowe ciasto dietetyczne
ciasto drożdżowe ciasto
dyniowe ciasto francuskie ciasto
jogurtowe ciasto
marchewkowe ciasto
owocowe ciasto
razowe ciasto
shrek ciasto świąteczne ciasto ze
śliwkami cupcakes cynamonowiec
cytryna czekolada czekoladki deser desery desery
jogurtowe desery marokańskie dieta dietetyczne
drinki drożdżowe drożdżówki
dynia frappe
galaretka gofry golden
syrop grejpfrut herbata herbatniki imbir jabłecznik
jabłka jabłko jagody jak dekorować Jak zrobić kolorową posypkę jak zrobić
lukier jak zrobić mrożoną
kawę jogurt jogurt naturalny jogurt owocowy jogurty kakao karpatka
kartofelki marcepanowe
kawa kawa latte
kawa mrożona
kiwi kokosanki koktajl koktajle koktajle energetyczne koktajle
owocowe koktajle warzywne konkursy krem krem bounty krem budyniowy kremówka kremówka bez pieczenia lemoniada
likier limonka lody lukier makowiec
malibu malina maliny mandarynki marcepan
marchew marchewka mascarpone masło mazurek
melon mięta migdały miód mleko mrożona
kawa mrożone muffinki muffiny murzynek mus na zimno naleśniki
napój napoje napoje chłodzące
napoje rozgrzewające nutella
orzechy owocami owoce owocowe owocowy pianka pierniczki piernik placki
pomarańcze poradnik poradniki prince
polo promocja promocje przekąski przepis przepisy dietetyczne
rabarbar racuchy rafaello
rodzynki rogaliki
serek sernik sernik na zimno serniki shake
śmietana soki sól sól aromatyzowana
sorbet stefanka święta
syrop syrop czekoladowy syrop waniliowy szarlotka szarlotka bez pieczenia szarlotka na zimno
tarta tartaletki tiramisu torcik torcik bez pieczenia tort tort bez pieczenia
torty trufelki truffle trufle truskawka truskawki wanilia wielkanoc wigilia
wiórki kokosowe wódka youtube zdrowa żywność ze
śliwkami żurawina