ßßß
Wykonanie:
Marchewkę i pietruszkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce.Wymieszać.Dodać śmietanę i majonez.Dodać soli i pieprzu do smaku.Dokładnie wymieszać.Posypać żurawiną.
Smażone faszerowane ziemniakiŚledź w śmietanie z zielonym ogórkiemInformacje o nowych artykułach prosto na Twój e-mailPo składnikachburaki cebula cukier czosnek jabłka jajka jajko kapusta kiszona koperek korzeń pietruszki kwaśna śmietana liść laurowy lubczyk majeranek majonez marchewka margaryna masło miód mleko musztarda mąka mąka pszenna mąka ziemniaczana natka pietruszki ocet jabłkowy olej papryka papryka czerwona pieczarki pieprz pieprz biały pieprz czarny pieprz czarny mielony pietruszka por proszek do pieczenia przecier pomidorowy seler ser żółty sól tymianek ziele angielskie ziemniaki śmietanaBez kategorii (1)ciasta (20)ciastka i ciasteczka (21)dania główne (68)desery (12)dodatki (9)mięsne (38)o blogu (1)pasty (7)przetwory (2)przystawki (33)ryby i owoce morza (13)sałatki i dodatki (30)sosy (8)surówki (19)wegetariańskie (86)zapiekanki (4)zupy (24)ArchiwaKwiecień 2016 (11)Marzec 2016 (16)Luty 2016 (17)Styczeń 2016 (20)Grudzień 2015 (9)Listopad 2015 (10)Październik 2015 (19)Wrzesień 2015 (7)Sierpień 2015 (8)Lipiec 2015 (9)Czerwiec 2015 (13)Maj 2015 (11)Kwiecień 2015 (9)Marzec 2015 (14)Luty 2015 (14)Styczeń 2015 (19)MetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.org