Wykonanie
Warszawa: świąteczne warsztaty kulinarne z E!stilo
Martwisz się o to, jak przygotować smakowite bezglutenowe potrawy na święta Bożego Narodzenia? Wszystkiego cię nauczymy! Zapraszamy na warsztaty bezglutenowego świątecznego gotowania organizowane w Warszawie przez Magazyn E!stilo, wspólnie ze mną i Wandą :) W programie proste i smaczne przepisy – od pierogów i
makaronów aż do słodkości. Będziemy gotować nie tylko bezglutenowo. W naszych potrawach nie znajdziecie
cukru ani szkodliwych E-dodatków. Warsztaty odbędą się 13 grudnia (sobota) w godzinach od 9.00 do 15.00. Liczba miejsc ograniczona – zostały ostatnie :) Decyduje kolejność zgłoszeń. Zapraszam! Przy okazji zachęcam także do kupowania Magazynu E!stilo, w którym od bieżącego numeru ukazywać się będą artykuły Wandy o bezglutenowych zamiennikach pszenicy okraszone moimi przepisami z ich użyciem. Nowe numery ukazują się co dwa miesiące.Cena warsztatów: 250 zł.Zadzwoń pod numer 505 097 921, aby dowiedzieć się o dostępności miejsc i szczegółach programu.Więcej informacji tutaj: www.estilomagazine.pl/warsztaty .Znajdź na stronieakcje promocyjne (26)babeczki i muffinki (8)chemia w żywności (16)chwasty, kwiaty, dzikie rośliny (9)ciasta kruche (12)ciasta ucierane (30)
ciastka i drobne wypieki (25)
czekolada (7)dania wegańskie (32)dania wegetariańskie (36)konkursy (4)kremy –
puddingi – budynie (2)książkowe inspiracje (11)
lody i
sorbety (2)makarony/kluski/pierogi (7) na słodko (86) na śniadanie (7)naleśniki/racuchy/placki (6)
napoje (3)orientalnie (2)pasztety/pasty/nadzienia (5)podstawowe (3)przekąski i dodatki (3)
ryby i owoce morza (3)sałatki i surówki (2)smażone (3)testy produktów (5)
torty (2)
trufle i inne drobnostki (5)wypieki (68)wypieki i desery z warzywami (8) z
owocami (33)zupy (14)ArchiwumArchiwumMoja druga książka (premiera 4 . 11.2015 r.)
Moja pierwsza książka (premiera 8 . 10.2014 r.)
Polub profil książki na FB
Tagi
amarantus bez
cukru bez glutenu bez
jajek bez
mleka bez
nabiału bez proszku/sody
cebula ciastka cynamon cytryna czekolada czosnek gałka muszkatołowa goździki imbir jabłka kakao karob
kasza jaglana kozieradka ksylitol kurkuma marchewka migdały miód mąka gryczana mąka kukurydziana
mąka migdałowa
mąka orkiszowa
mąka ryżowa mąka ziemniaczana
olej kokosowy orzechy owoce siemię lniane stewia syrop z agawy tofu truskawki wanilia wegańskie wegetariańskie zupa
śliwkiWarto zajrzećFood infoKuchnia EdukacyjnaKulinarna czytelnia