ßßß Cookit - przepis na Listopad 2014

Listopad 2014

Wykonanie

From the monthly archives: Listopad 2014
Gibassier – Prowansalskie drożdżówki
Gibassier to prowansalskie drożdżówki pochodzące z uroczego miasteczka Lourmarin niedaleko Awinionu (lourmarin.com). Do ich przygotowania używa się wszystkiego czego w Prowansji jest w pod dostatkiem – pomarańczy (skórki i wody aromatyzowanej kwiatem pomarańczy), anyżu i oliwy z oliwek.
Niech Was nie przeraża długa lista składników. Fakt, pewnie niełatwo jest niektóre z nich znaleźć […]
Continue Reading →
Pieczone kotlety z kaszy gryczanej
Delikatne, rozpadające się kotleciki z kaszy gryczanej to bardzo ciekawa alternatywa dla kotleta mięsnego.
Continue Reading →
Ciecierzyca w pomidorach
Aksamitna cieciorka w pomidorach zaostrzona czosnkiem i imbirem to ciekawa alternatywa dla ziemniaków lub jako osobne danie.
Continue Reading →
DANIA Z MIĘSA (32)
DANIA Z RYB (4)
INNE (5)
KUCHNIA INDYJSKA (7)
MAKARONY (5)
NA SŁODKO (11)
PIZZA (1)
PRZETWORY (2)
PRZYSTAWKI (7)
SERY (3)
ŚNIADANIA (7)
WĘDZENIE (1)
WEGETARIAŃSKIE (5)
ZUPY (7)
FotoGoto na Facebooku
WYBRANE ZDJĘCIA
Roy Tanck 's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better. Get this widget at roytanck.com
PRENUMERATA
KALENDARZ
P W Ś C P S N
« Paź Lut »
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ocena bloga:
Średnia ocena przepisow:
5 . 1
boczek ryż ziemniaki jabłka czosnek pomidory wołowina groszek marchew kurczak warzywa mąka ser cebula śmietana kefir indyk mięso mielone mozarella cieciorka makaron jajka
Zaprzyjaźnione strony
Art Kulinaria
Jadło
Jakub Milczarek
Kasia Janoska
Na kuchennym progu
Przychodnia
Sblogi
Skworcu
Szczypta Krytyki
Ziołowy Zakątek
BANERY
Źródło:http://fotogoto.pl/2014/11