Wykonanie
From the monthly archives: Listopad 2014Gibassier – Prowansalskie drożdżówkiGibassier to prowansalskie drożdżówki pochodzące z uroczego miasteczka Lourmarin niedaleko Awinionu (lourmarin.com). Do ich przygotowania używa się wszystkiego czego w Prowansji jest w pod dostatkiem –
pomarańczy (skórki i
wody aromatyzowanej kwiatem
pomarańczy),
anyżu i
oliwy z oliwek.Niech Was nie przeraża długa lista składników. Fakt, pewnie niełatwo jest niektóre z nich znaleźć […]Continue Reading →Pieczone kotlety z
kaszy gryczanejDelikatne, rozpadające się kotleciki z
kaszy gryczanej to bardzo ciekawa alternatywa dla kotleta
mięsnego.Continue Reading →
Ciecierzyca w pomidorachAksamitna
cieciorka w pomidorach zaostrzona
czosnkiem i
imbirem to ciekawa alternatywa dla
ziemniaków lub jako osobne danie.Continue Reading →DANIA Z
MIĘSA (32)DANIA Z RYB (4)INNE (5)KUCHNIA INDYJSKA (7)
MAKARONY (5)NA SŁODKO (11)PIZZA (1)
PRZETWORY (2)PRZYSTAWKI (7)
SERY (3)ŚNIADANIA (7)WĘDZENIE (1)WEGETARIAŃSKIE (5)ZUPY (7)FotoGoto na FacebookuWYBRANE ZDJĘCIARoy Tanck 's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better. Get this widget at roytanck.comPRENUMERATAKALENDARZP W Ś C P S N« Paź Lut »1 23 4 5 6 7 8 910 11 12 13 14 15 1617 18 19 20 21 22 2324 25 26 27 28 29 30Ocena bloga:Średnia ocena przepisow:5 . 1
boczek ryż ziemniaki jabłka czosnek pomidory wołowina groszek marchew kurczak warzywa
mąka ser cebula śmietana kefir indyk mięso mielone mozarella cieciorka makaron jajkaZaprzyjaźnione stronyArt KulinariaJadłoJakub Milczarek
Kasia JanoskaNa kuchennym proguPrzychodniaSblogiSkworcuSzczypta Krytyki
Ziołowy ZakątekBANERY