Przepis pochodzi z programu "15 minut Jamiego":Mięso:2 piersi z kurczakaszczypta pieprzuszczypta soli1/2 łyżeczki rozmarynu1/2 łyżeczki ostrej paprykiPierś natrzeć z obu stron przyprawami i lekko rozbić pod folią. Pierś usmażyć na patelni wysmarowanej odrobiną tłuszczu.kilka pieczarekPrzekroić je na pół (oczywiście umyte) i poukładać dookoła piersi.Grzanki:3 kromki chlebaok. 2 łyżeczki magi1/2 łyżeczki papryki ostrejChleb pokroić w kostkę, wrzucić do miski i przyprawić. Rozgrzać patelnię z odrobiną tłuszczu i podsmażyć na średnim ogniu aż będą chrupiące (ok.5-7 min).Sałatka:4 dymki (pokroić)pół chili (pokroić)3 ząbki czosnku (wycisnąć przez praskę)2 łyżki olejuczubata łyżeczka gorczycyszczypta kminuGorczycę wsypać na rozgrzaną patelnię z tłuszczem. Dodać kmin, czosnek, dymki i chili.1 puszka soczewicyOdsączyć z zalewy. Dodać na patelnię. Zamieszać.1 pomidorNad patelnią wycisnąć z niego miąsz i rozerwać resztki na kawałki. Przyprawić szczypta soli, piepszu i kroplą octu winnego. Wyłączyć gaz.Sos:3 łyżeczki musztardy1,5 łyżeczki miodu (można dodać troszkę więcej)łyżeczka przecieru pomidorowego (można zastąpić ketchupem)pół łyżeczki soku z cytryny (do smaku)szczypta soli i pieprzuSkładniki wymieszać w kubku.2-3 łyżeczki olejuOlej dodać do mieszanki i mieszać widelcem (nie za szybko! i w ruwnym tempie) w jedną stronę do połączenia składników.Pierś pokroić w plasterki.1 mała marchewka1 mały ogurekObieraczką pokroić we wstążki warzyrwa. Poukładać na tacce.1 opakowanie mieszanki sałatSałate wyłozyc na warzywa. Całość polać 1/2 sosu. Na to poukładać pierś z kurczaka i polać resztką sosu. Całość przysypać grzankami.Gotowe i smacznego !