Wykonanie
Kochani, zostałam zaproszona do wzięcia udziału i zrecenzowania świeżutkiej edycji Kulinarnego Festiwalu " All you can eat –Jesz ile chcesz" 23 maja, Poznań.Niestety w związku z zawirowaniami dotyczącymi obrony mojej pracy mgr - nie
mogę pojechać do Poznania. Postanowiłam jednak poinformować Was o tym wydarzeniu, które wg. mnie zasługuje na wpisanie do grafika! :) Na pewno będzie pysznie!Już zazdroszczę tym, którzy znajdą czas na degustację wszystkich smakołyków, jakie przygotują kucharze Restauracji Przedwiośnie! :)
Dajcie znać, jeśli ktoś z Was odwiedzi Poznań!FESTIWAL ALL YOU CAN EAT POZNAŃ – JESZ ILE CHCESZ23 maja w restauracji Przedwiośnie w Hotelu Gościniec Sucholeski w podpoznańskim Suchym Lesie odbędzie się już po raz drugi innowacyjne wydarzenie All You Can Yeat Poznań – Jesz ile chcesz.Od godziny 16 . 30 goście będą mogli rozpocząć ucztę, oczywiście po wcześniejszej rezerwacji.Rezerwacji można dokonywać najpóźniej na24 h przed festiwalem.Tym razem w cenie 49 zł na talerzach pojawią się
szparagowe wariacje.Impreza ma na celu zachęcenie kulinarnych smakoszy do odkrywania kolejnych tajników różnorodnej kuchni, która regularnie pojawiać się będzie w Restauracji Przedwiośnie podczas Festiwali smaków.W menu m.in.:ZUPA KREM
SZPARAGOWY Z KONFITOWANYM
ŻÓŁTKIEMSZPARAGI W AKSAMITNYM KREMIE
TRUFLOWYM Z FARFALLE,
POMIDORKAMI CHERRY I
SOLIRODEMPODPIEKANE
UDKA Z KURCZAKA LUB
KACZKI Z MUSEM
SZPARAGOWYM ,
CIECIORKĄ I MŁODYM
GROSZKIEMROLADKI WIEPRZOWE ZE
SZPARAGAMI ,
OLIWKAMI I
CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM
SZPARAGI,HALUMI,
MOZZARELA,
PAPRYKA,
CUKINIA ,
BAKLAŻAN CZYLI ZAPIEKANE
SERY I MIX
WARZYW MARYNOWANE W OCCIE BALSAMICZNYM I SMAKU PROWANSJIPODWĘDZANE KIESZONKI Z
PSTRĄGA ZE
SZPARAGAMI I
KONFITURĄ CEBLOWO-
ŚLIWKOWĄ AROMATYZOWANE PALONYM DREWNEMFRANCUSKIE PASZTECIKI ZE
SZPARAGAMI I
DOJRZEWAJĄCĄ SZYNKĄ OPRÓSZONE
SEZAMEM I
SOLĄ HIMALAJSKĄZIELONE NALEŚNIKI Z MUSEM Z
KOZIEGO SERA ,
SZPARAGOWE SZYSZKI I
TRUSKAWKISOCZYSTA
SAŁATA ZE
ŚWIEŻEGO SZPINAKU , MIXU
SAŁAT ,
SZPARAG MŁODEJ RZODKIEWKI Z KAWAŁKAMI SOCZYSTEGO
KURCZAKA , GRZANKAMI ORAZ CZERWONYM
VINEGRETEM.Rezerwacje pod numerem telefonu: +48 61 8926992Szczegóły na stroniehttp://gosciniec-sucholeski.com.pl