ßßß
Kochani, zostałam zaproszona do wzięcia udziału i zrecenzowania świeżutkiej edycji Kulinarnego Festiwalu " All you can eat –Jesz ile chcesz" 23 maja, Poznań.Niestety w związku z zawirowaniami dotyczącymi obrony mojej pracy mgr - nie mogę pojechać do Poznania. Postanowiłam jednak poinformować Was o tym wydarzeniu, które wg. mnie zasługuje na wpisanie do grafika! :) Na pewno będzie pysznie!Już zazdroszczę tym, którzy znajdą czas na degustację wszystkich smakołyków, jakie przygotują kucharze Restauracji Przedwiośnie! :) Dajcie znać, jeśli ktoś z Was odwiedzi Poznań!FESTIWAL ALL YOU CAN EAT POZNAŃ – JESZ ILE CHCESZ23 maja w restauracji Przedwiośnie w Hotelu Gościniec Sucholeski w podpoznańskim Suchym Lesie odbędzie się już po raz drugi innowacyjne wydarzenie All You Can Yeat Poznań – Jesz ile chcesz.Od godziny 16 . 30 goście będą mogli rozpocząć ucztę, oczywiście po wcześniejszej rezerwacji.Rezerwacji można dokonywać najpóźniej na24 h przed festiwalem.Tym razem w cenie 49 zł na talerzach pojawią się szparagowe wariacje.Impreza ma na celu zachęcenie kulinarnych smakoszy do odkrywania kolejnych tajników różnorodnej kuchni, która regularnie pojawiać się będzie w Restauracji Przedwiośnie podczas Festiwali smaków.W menu m.in.:ZUPA KREM SZPARAGOWY Z KONFITOWANYM ŻÓŁTKIEMSZPARAGI W AKSAMITNYM KREMIE TRUFLOWYM Z FARFALLE, POMIDORKAMI CHERRY I SOLIRODEMPODPIEKANE UDKA Z KURCZAKA LUB KACZKI Z MUSEM SZPARAGOWYM , CIECIORKĄ I MŁODYM GROSZKIEMROLADKI WIEPRZOWE ZE SZPARAGAMI , OLIWKAMI I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIMSZPARAGI,HALUMI, MOZZARELA, PAPRYKA, CUKINIA , BAKLAŻAN CZYLI ZAPIEKANE SERY I MIX WARZYW MARYNOWANE W OCCIE BALSAMICZNYM I SMAKU PROWANSJIPODWĘDZANE KIESZONKI Z PSTRĄGA ZE SZPARAGAMI I KONFITURĄ CEBLOWO-ŚLIWKOWĄ AROMATYZOWANE PALONYM DREWNEMFRANCUSKIE PASZTECIKI ZE SZPARAGAMI I DOJRZEWAJĄCĄ SZYNKĄ OPRÓSZONE SEZAMEM I SOLĄ HIMALAJSKĄZIELONE NALEŚNIKI Z MUSEM Z KOZIEGO SERA , SZPARAGOWE SZYSZKI I TRUSKAWKISOCZYSTA SAŁATA ZE ŚWIEŻEGO SZPINAKU , MIXU SAŁAT , SZPARAG MŁODEJ RZODKIEWKI Z KAWAŁKAMI SOCZYSTEGO KURCZAKA , GRZANKAMI ORAZ CZERWONYM VINEGRETEM.Rezerwacje pod numerem telefonu: +48 61 8926992Szczegóły na stroniehttp://gosciniec-sucholeski.com.pl