Wykonanie
Testowania produktów Sys ciąg dalszy..Dwie zupki, jedna grochowa, druga z
soczewicy..bardzo smaczne ..polecam , bo warto..wszystko naturalne składniki, bez konserwantów ..wrzucasz do garnka i gotujesz..a
potem zajadasz się ze smakiem..Zupa grochowa
groch,
mąka grochowa,
ziemniaki suszone,
sól,
marchew suszona, ekstrakt
drożdżowy,
cebula suszona,
czosnek suszony,
majeranek,
ziele angielskie,
pieprz czarny.Zawartość obu torebek wsypać do 1 litra zimnej
wody, dokładnie wymieszać i zagotować. Dodać 1 łyżkę
masła lub
oleju. Gotować co najmniej 25 minut na bardzo małym ogniu, czasem mieszając. Doprawić do smaku i podawać.

Zupa z
soczewicysoczewica czerwona,
makaron typu zacierka (
mąka pszenna,
jaja,
kurkuma),
kasza manna,
marchew suszona,
sól,
mleko w proszku odtłuszczone,
pomidor suszony,
natka pietruszki suszona,
mieszanka przypraw typu
curry.Zawartość obu torebek wsypać do 1 litra zimnej
wody, zamieszać i zagotować. Dodać 1 łyżkę
masła lub
oleju. Gotować około 15 minut na małym ogniu, czasem mieszając. Doprawić do smaku i podawać.Można dodać
śmietanę lub
jogurt naturalny..