ßßß
Każde z dań zawiera dwie metody przygotowania:sposób babci Zosi-w garnuszkusposób wnuka- w mikrofalówce.Ponadto bardzo fajne są porady z czym podać daną potrawę.Przetestowałam 3 dania. Pierwsze z nich to:kasza jęczmienna z soczewicą(kasza jęczmienna, soczewica, suszone pomidory, marchewka, cebula)bardzo delikatna kasza, choć soczewica słabo wyczuwalnadobrze skomponowana zawartość kaszy do warzywskorzystałam z rady i podałam z sadzonym jajkiem-super połączenie
grochowa(groch, mąka grochowa, ziemniak suszony, marchewka suszona, cebula suszona, czosnek suszony, majeranek, ziele angielskie, pieprz czarny)pachnie jak prawdziwa grochówkabardzo gęstazgodnie z radą dodaliśmy starty ser na wierzchmało doprawiona, dodaliśmy własne przyprawy
kasza gryczana z grzybami(kasza gryczana, suszone grzyby, cebula) jak to kasza gryczana, albo się lubi albo nie- ja lubięsypka, smaczna kaszamogłam dodać boczek(jak mówi rada)byłoby lepsze
Podobają mi się te produkty, są zdrowe, mają naturalne składniki - duży plus.Trzeba trochę dłużej gotować niż czas na opakowaniu i wcale nie jest to takie szybkie np. zupa 30min.Ciekawią mnie kolejne produkty.