ßßß
Cookit - przepis na Pasjami Rezydent - karnawałowy bufet
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Pasjami Rezydent - karnawałowy bufet
Składniki
Łosoś
Cebula
Pieprz zielony
Sól
Koperek
Kurczak
Boczek
Pietruszka
Sałata
Wołowina
Burak
Bakłażan
Pomidor
Parmezan
Pieczarki
Filet z dorsza
Karkówka
Fasolka szparagowa z bułką tartą
Curry
Owoce
Wykonanie
Jakiś czas temu udało mi się wygrać podwójne zaproszenie na bufet niedzielny w Hotelu Rezydent. O smakowitych bufetach niedzielnych
pisałam
Wam w tym wpisie (klik). Tym razem zapraszam na fotorelację. Z zaproszenia skorzystaliśmy w lutym, dzień po Walentynkach, kiedy karnawałowe bufety wzbogacone były o life-cooking prowadzony przez Szefa Kuchni.
Przekąski:wybór
mięs pieczonych
i obłędnego pasztetu z sosem cumberlandmarynowany
łosoś
w
cebuli
i
zielonym pieprzu
roladki z
soli
z musem
koperkowym
terinna z
kurczaka
owinięta w
boczek
i aromatyzowana
pietruszką
rolada wołowa faszerowana duszonym w
maśle
porem
orientalna
sałatka
z
wołowiną
sałatka
szopska
sałatka
z pieczonych
buraków
grillowane
bakłażany
z salsą
pomidorową
i
parmezanem
Zupa : krem z
pieczarek
z profitrolkamiDania na ciepło:smażony
filet z dorsza
z sosem
pietruszkowym
gotowane na parze filety z
soli
z sosem
szpinakowym
roladki z
soli
w sosie
koperkowym
pieczona
karkówka
w pomarańczachgotowana
fasolka szparagowa z bułką tartą
gratin ziemniaczaneLive cooking :
wołowina
w sosie
curry
Desery:wybór ciastkrojone
owoce
mini koktajle
owocowe
Napoje
:
kawa
,
herbata
,
woda
,
soki
, karafka
wina
0,5 l dla dwóch osóbCałość w cenie 68 zł/os + muzyka na żywo + profesjonalna obsługa
Polecamy :)
Źródło:
http://www.dusiowakuchnia.pl/2015/04/pasjami-rezydent-karnawalowy-bufet.html
Przepisy powiązane
Już niedługo sezon na grilla
Hamburgery wołowe
Bakłażan faszerowany wołowiną i pomidorami
Mini bomby - faszerowane malutkie cukinki
Bakłażany nadziewane mięsem, pieczarkami i fetą - LCHF
Składniki powiązane (0)