Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeSAŁATKI / SURÓWKI
SAŁATKA Z
KARTOFLI DO
MIĘS
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną
sałatkęSkładniki:1 KG
ZIEMNIAKÓW3 ŁYŻKI
CEBULKI DYMKI W ZALEWIE OLEJOWEJ2
OGÓRKI KORNISZONY3-4 ŁYŻKI
OLIWY2 ŁYŻECZKI
MUSZTARDYNATKA PIETRUSZKISÓL,
PIEPRZSposób wykonania:GOTUJEMY
ZIEMNIAKI W MUNDURKACH W OSOLONEJ WODZIE.PO UGOTOWANIU I WYSTUDZENIU..OBIERAMY KROIMY NA KAWAŁKI ŚREDNIEJ WIELKOŚCI.DODAJEMY
CEBULKĘ,DROBNO POKROJONE
OGÓRKI.
OLEJ MUSZTARDĘ ORAZ
PIEPRZ ORAZ
NATKĘ PIETRUSZKI DELIKATNIE MIESZAMY.ODSTAWIAMY NA PÓŁ GODZINY..TAKA
SAŁATKĘ PODAJMY DO
MIĘS Z GRILLA.
SCHABOWYCH LUB
RYBYPS.W SEZONIE MOŻNA DODAĆ
PAPRYKĘ, SUROWY
OGÓREK,
PORĘ..Powiązany przepis:
LESZCZ SMAŻONY Z DODATKAMIPlacek z
jabłkami i
budyniemWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemKategorieAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej