Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)- 2-3 woreczki ryżu- jedna duża czerwona papryka- puszka kukurydzy- 2-3 puszki tuńczyka w zalewie (nie oleju)- pół posiekanego pora- pęczek pietruszki- 4-5 łyżek majonezu- sól- pieprzSałatka z ryżem i tuńczykiem - sposób przygotowania: Wszystkie składniki wrzucić do miski i dokładnie wymieszać z majonezem.Uwaga! Ryż musi być takie długoziarnisty, żaby był sypki, można wyciągnąć trochę wcześniej niż jest napisane na opakowaniu i zahartować go pod zimną wodą.Łatwy przepis na sałatkęśledziową z jajkiem i groszkiemPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu