Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor AsiekCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)
tuńczyk w zalewiemarchewkamajonezsólpieprzPasta z
tuńczyka i
marchewki - sposób przygotowania:
Tuńczyka odsączamy, przekładamy do naczynia i rozdrabniamy widelcem. Na tarce o drobnych oczkach ścieramy do
tuńczyka marchewkę. Dodajemy tyle
majonezu, aby złączyć pastę - nie przesadzamy z ilością. W przypadku mało pikantnego
majonezu doprawiamy
sola i
pieprzem. Do pasty możemy dodać świeży
koperek. Pasta jest soczysta i świetnie smakuje posmarowana na
pieczywie.Pasta z
bobu. Przepis [VegeVlog]Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu