ßßß Cookit - przepis na Pasta z tuńczyka i marchewki

Pasta z tuńczyka i marchewki

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Asiek
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (1 głos)
tuńczyk w zalewie
marchewka
majonez
sól
pieprz
Pasta z tuńczyka i marchewki - sposób przygotowania: Tuńczyka odsączamy, przekładamy do naczynia i rozdrabniamy widelcem. Na tarce o drobnych oczkach ścieramy do tuńczyka marchewkę. Dodajemy tyle majonezu, aby złączyć pastę - nie przesadzamy z ilością. W przypadku mało pikantnego majonezu doprawiamy sola i pieprzem. Do pasty możemy dodać świeży koperek. Pasta jest soczysta i świetnie smakuje posmarowana na pieczywie.
Pasta z bobu. Przepis [VegeVlog]
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-17307334/pasta+z+tunczyka+i+marchewki/p