ßßß Cookit - przepis na Sałatka z tuńczykiem i jajkami przepiórczymi

Sałatka z tuńczykiem i jajkami przepiórczymi

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Dagmara
Czas przygotowania: do 60 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
2 cykorie12 jajek przepiórczych8 ugotowanych i obranych buraczków (małych)12 dag zielonej fasolki1 czerwona cebula20 dag tuńczyka w olejusos: 50 ml oliwy z oliwek
sok z 1
5 cytryny
sól
pieprz
Sałatka z tuńczykiem i jajkami przepiórczymi - sposób przygotowania: cykorie podrzeć na małe części i wsadzić do miski. jajka przepiórcze ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na pół, dodać ugotowane buraczki fasolkę i pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz tuńczyka. Doprawić przyrządzonym sosem dodaj sól i pieprz do smaku
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-8816977/salatka z tunczykiem i jajkami przepiorczymi/p