Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor DagmaraCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)2 cykorie12
jajek przepiórczych8 ugotowanych i obranych
buraczków (małych)12 dag zielonej fasolki1 czerwona cebula20 dag
tuńczyka w olejusos: 50 ml
oliwy z oliweksok z 15
cytrynysólpieprzSałatka z
tuńczykiem i
jajkami przepiórczymi - sposób przygotowania:
cykorie podrzeć na małe części i wsadzić do miski.
jajka przepiórcze ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na pół, dodać ugotowane
buraczki fasolkę i pokrojoną w kosteczkę
cebulę oraz
tuńczyka. Doprawić przyrządzonym sosem dodaj
sól i
pieprz do smakuPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu