Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor YlwaCzas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: średnieRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (13 głosów)Zapiekanka domowa - składniki:1/2 kg podgotowanych ziemniaków25 dag
makaronu rurki30 dag
kiełbasy zwyczajnej20 dag salami20 dag seraczerwona papryka2 pomidoryczosnekbazylia
sólpieprzczerwona papryka ostraZapiekanka domowa - sposób przygotowania:
ziemniaki pokroić w plastry i lekko podgotować.
Mararon również lekko podgotować.
Kiełbasę i warzywa pokroić. Ułożyć wszytsko w naczyniu żaroodpornym, zaczynając od marakronu. Posypać
startym serem. Piec ok 30 min. Po upieczeniu pozostawić naczynie w piekarniku na conajmniej 45 min., aby
makaron napęczniał. Pychotka.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu