Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor ggw1Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)
Dorsz wędzony - 1 szt. (duży)
Cebula czerwona1 szt (duża)
Majonez 1 słoik mok. 320 ml
Pieprz do smakuPasta z
dorsza - sposób przygotowania:
Rybę oprawić, wyjąć wszystkie ości. Dodać pokrojoną w drobną kostkę
cebulkę,
majonez oraz
pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na kilka godzin do lodówki, aby się przegryzło.Pastę rozsmarowywać na kromkach
pieczywa. Wyśmienicie smakuje z
białym (np.
bagietka) ale także z czarnym
pieczywem posmarowanym
masłem. Smacznego :)Pasta z
bobu. Przepis [VegeVlog]Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu