ßßß Cookit - przepis na Pasta z dorsza

Pasta z dorsza

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor ggw1
Czas przygotowania: powyżej 60 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: inne
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (5 głosów)
Dorsz wędzony - 1 szt. (duży)
Cebula czerwona
1 szt (duża)
Majonez 1 słoik mok. 320 ml
Pieprz do smaku
Pasta z dorsza - sposób przygotowania: Rybę oprawić, wyjąć wszystkie ości. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulkę, majonez oraz pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na kilka godzin do lodówki, aby się przegryzło.Pastę rozsmarowywać na kromkach pieczywa. Wyśmienicie smakuje z białym (np. bagietka) ale także z czarnym pieczywem posmarowanym masłem. Smacznego :)
Pasta z bobu. Przepis [VegeVlog]
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-14561229/pasta z dorsza/p