Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor zjedz_mnieCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)1 puszka tuńczyka w oleju1 jajko ugotowane na twardo2 ogórki konserwowecykoriapieprzCykoria nadziewana tuńczykiem - sposób przygotowania: Z kolby cykorii delikatnie oddzielić liście, nie uszkadzając ich. Opłukać i osuszyć. Tuńczyka wyłożyć do salaterki, odlewając część oleju. Dodać do niego pokrojonego w kostkę ogórka konserwowego oraz pokrojone w kostkę jajko. Delikatnie przyprawić pieprzem, wymieszać. Tak przygotowanego tuńczyka nakładać do wcześniej przygotowanych liści cykorii.Łatwy przepis na sałatkęśledziową z jajkiem i groszkiemPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu