ßßß
-0,5kg wieprzowiny-3 udka-0,5kg wątróbki wieprz.-300g boczku lub podgardla-2 serca wieprz-4 cale jajka-2 bulki czerstwe-4 marchewki-pietruszka, seler-3 cebule-5 ząbków czosnku-4 łyżeczki soli, pieprz, kolendra- majeranek, ziele angielskie w proszku.- kieliszek koniakuWszystkie mięsa prócz wątróbki ugotować z warzywami do miękkości. Wszystko razem zblendować, wątróbkę tez bułki namoczyć w bulionie i tez zblendować, dodać jajka i przyprawy. Włożyć do foremek i piec w kąpieli wodnej ok 1h i 15minPrzepis przesłany przez Arkadiusza Ciupkawtorek, 18 marca 2014, beiotpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisyMielonka z dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, soleniePolędwiczki z warchlakaPolędwica i szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z kaczkiDzika kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL Wood.nPisz blogzamów newsletter