Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« SadłoPasztecik Domowy »Pasztet domowy
-0,5kg
wieprzowiny-3 udka-0,5kg
wątróbki wieprz.-300g
boczku lub podgardla-2
serca wieprz-4 cale
jajka-2 bulki czerstwe-4
marchewki-
pietruszka,
seler-3
cebule-5 ząbków
czosnku-4 łyżeczki
soli,
pieprz,
kolendra-
majeranek,
ziele angielskie w proszku.- kieliszek
koniakuWszystkie
mięsa prócz
wątróbki ugotować z warzywami do miękkości. Wszystko razem zblendować,
wątróbkę tez
bułki namoczyć w
bulionie i tez zblendować, dodać
jajka i
przyprawy. Włożyć do foremek i piec w kąpieli
wodnej ok 1h i 15minPrzepis przesłany przez Arkadiusza Ciupkawtorek, 18 marca 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter