ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety rybne 400 gramówmarchewka 2 sztukcebula 3 sztukpapryka zielona 0,5 sztukpapryka czerwona 0,5 sztukolej 2 łyżek stołowychczosnek sproszkowany 0,5 łyżek deserowychtymianek 0,5 łyżek deserowychser żółty 300 gramówsok pomidorowa 0,5 szklaneknatka pietruszki 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone marchewki i papryki pokroić w dużą kostkę, a oczyszczone cebule posiekać. Warzywa przełożyć na rozgrzany w żaroodpornym naczyniu olej. Podlać 2 łyżkami wody i dusić 5 minut na małym ogniu.Umyte, osuszone filety rybne oprószyć sola oraz pieprzem, tymiankiem i czosnkiem. Ułożyć na warzywach, polać sokiem pomidorowym i posypać startym na tarce o małych oczkach żółtym serem. Zapiekać 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Gotowe danie posypać posiekana natka pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: