ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomarchewka 1 pęczekszczypiorek według uznanialistki kapusty młodej według uznaniawłoszczyzna 1 sztukbulion 1 litrówdymka 2 sztukczosnek 2 ząbkimakaron drobny 1 szklanekpomidory 2 puszkalistki bazylii według uznaniaoliwa według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone młode warzywa drobno pokroić i wrzucić na rozgrzane w rondlu 2 łyżki oliwy. Dodać oczyszczony, posiekany czosnek, mieszając, dusić 15 minut. Włożyć pomidory i dusić jeszcze 3 minuty. Wlać bulion i gotować 15 minut. Dodać ugotowany wcześniej makaron i posiekana bazylię. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MakaronemZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: