ßßß
 
            
         gazeta.tvCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje] - składniki:200 g ciecierzycy suchej1 duża cebulapokrojona w dużą kostkę3 ząbki czosnku1 pęczek pietruszkisok i skórka z 1 cytryny1 łyżeczka sody oczyszczonej1 płaska łyżeczka ostrej papryki1 łyżeczka kminu1 łyżeczka mielonej kolendry1/2 szklanki mąki kukurydzianej + trochę do obtoczeniaOlej do smażenia (około 05l)Pita200 g pasty tahini50 g szpinaku babySok z ½ cytrynySólFalafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje] - sposób przygotowania:Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Pyszna i zdrowa kolacja - co zamiast kanapek?
gazeta.tvCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje] - składniki:200 g ciecierzycy suchej1 duża cebulapokrojona w dużą kostkę3 ząbki czosnku1 pęczek pietruszkisok i skórka z 1 cytryny1 łyżeczka sody oczyszczonej1 płaska łyżeczka ostrej papryki1 łyżeczka kminu1 łyżeczka mielonej kolendry1/2 szklanki mąki kukurydzianej + trochę do obtoczeniaOlej do smażenia (około 05l)Pita200 g pasty tahini50 g szpinaku babySok z ½ cytrynySólFalafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje] - sposób przygotowania:Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Pyszna i zdrowa kolacja - co zamiast kanapek? temu składniki nie wypłyną na wierzch galaretki. Po zalaniu każdej warstwy schładzaj w lodówce. Podawaj skropione sokiem z cytryny. Autor: Zuzanna Wiciejowska Falafel z zielonym tahini [ Jakub Kuroń gotuje ]Małe co nieco na "babski" wieczór
temu składniki nie wypłyną na wierzch galaretki. Po zalaniu każdej warstwy schładzaj w lodówce. Podawaj skropione sokiem z cytryny. Autor: Zuzanna Wiciejowska Falafel z zielonym tahini [ Jakub Kuroń gotuje ]Małe co nieco na "babski" wieczór chwilę. Jeśli masa jest za rzadka, dosypujemy trochę więcej ziaren słonecznika. Pasta dobrze komponuje się z surowymi warzywami. Falafel z zielonym tahini [ Jakub Kuroń gotuje ] Zamiast kupować krakersy, możesz je również upiec samodzielnie. Masz ochotę na coś specjalnego? Na naszym portalu znajdzieszWięcej o Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
chwilę. Jeśli masa jest za rzadka, dosypujemy trochę więcej ziaren słonecznika. Pasta dobrze komponuje się z surowymi warzywami. Falafel z zielonym tahini [ Jakub Kuroń gotuje ] Zamiast kupować krakersy, możesz je również upiec samodzielnie. Masz ochotę na coś specjalnego? Na naszym portalu znajdzieszWięcej o Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu