ßßß
Ciekawa propozycja na przyrządzenie popularnego schabu. Smakuje pomidorkami i serem.Składniki4 plastry schabupół pomidorapół paprykiser żółtysólpieprzdowolne zioła (bazylia, oregano, ja dałam lubczyk i grill ziołowy)jajkabułka tartavegetaSposób przygotowaniaKrok 1Naciąć każdy plaster schabu w połowie tak, aby powstały kieszonki. Włożyć do środka plaster sera, papryki i pomidora. Można wsypać jakieś przyprawy. Oprószyć paczuszki solą, pieprzem i ziołami. Obtoczyć je w bułce tartej i jajku. Obsmażyć z każdej strony, aż mięso się zetnie i będzie miękkie.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.2/ 10 (5 votes cast)Paczuszki schabowe, 9.2 out of 10 based on 5 ratingsPodobne wpisySchab z suszonymi pomidorami, kaparami i camembertemSchab pieczony z żurawiną i musztardą francuskąRolada włoska z oliwkami, bazylią i mozzarelląSchab z warzywamiKotleciki włoskie z rybą