Składniki na 18 babeczek:4 jajka1 1/2 szklanki cukru1 szklanka oleju2 szklanki mąki2 szklanki startej drobno marchewki1 łyżeczka proszku do pieczenia1 płaska mała łyżeczka sody2 łyżeczki cynamonugarść posiekanych drobno orzechówCałe jajka utrzeć z cukrem na puch. Ucierając powoli dolewac olej. Stopniowo posypywać mąkę wymieszaną z proszkiem, sodą i cynamonem. Z marchewki odcisnąć sok i dodac ją do ciasta. Delikatnie wymieszać. Rozłozyć ciasto w foremkach na muffinki do 3/4 wysokości, bo babeczki bardzo urosną. Piec okolo 30 minut w 175*C.Krem:3 szklanki mleka1 opakowanie budyniu waniliowegopo 1 łyżeczce maki pszennej, ziemniaczanej i kukurudzianej4 łyzki cukrułyżeczka cynamonułyżka startych orzechówmaliny do dekoracji150 g masła lub margarynyDwie szklanki mleka zagotować. W pozostałym mleku rozpuścić budyń, mąki, cynamon i cukier. Ugotowac budyń i ostudzic. Miekkie masło utrzeć na puch i dodając po łyzce budyniu ucierać. Na koniec ododać orzechy. Kremem napełnic szprycę i dekorowac babeczki. Obłozyc malinami.