ßßß
1 puszka mała przecier pomidorowy0,5 łyżeczki cukier1 łyżka ketchupsól, pieprzMiłosne kluski.Składniki.3 jajka1/3 szklanki mąki1,5 łyżki startego parmezanu½ łyżeczki gałki muszkatołowej2 łyżki natki lubczykuSól ,pieprzWykonanie.Jajka ubić ,dodać przesianą mąkę ,wymieszać. Wsypać parmezan , startą gałkę muszkatołową ,natkę lubczyku , wymieszać. Doprawić solą i pieprzem .Blaszkę ,20X30cm,wyłożyć pergaminem ,wylać ciasto i piec w temp.180 stop. przez 10 minut. Wyłożyć na deskę ,zdjąć pergamin i po przestudzeniu pokroić w paseczki ,a może wykroić serduszka.Masz miłosne dylematy, hoduj lubczyk. Zupa idealnie nadaje się w na romantyczny wieczór we dwoje.