Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« BROWNIES Z
ŚMIETANOWĄ CZAPĄ I ...Ciasto z
biszkoptami, ... »

Składniki:- 6
jajek- 100 g
sera pleśniowego (
Brie)- 4-5 łyżek
majonezu- 2-3 łyżki
jogurtu greckiegoJajka ugotować na twardo, ostudzić. Obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Wyjąć z nich
żółtka.
Żółtka zmiksować na pastę wraz z
serem,
majonezem i
jogurtem ( proporcje
majonezu i
jogurtu można zmieniać np: 3 łyżki
majonezu, a resztę dopełnić
jogurtem). Masę nałożyć do szprycy i wycisnąć na połówki
jajek. Udekorować
groszkiem konserwowym. Resztę pasty można wykorzystać na kanapki, można posmarować nią
szynkę ,zawinąć w roladki i związać łodyżką
szczypiorku. Takie faszerowane
jajka można podać gościom, będą ładnie prezentowały się na
stole wśród innych smakołyków.

wtorek, 11 grudnia 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter