Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« WŁOSKA ZUPA POMIDOROWASERNIK Z
BORÓWKAMI I KRUSZONKĄ »

Coś dla zwolenników prostych, szybkich i smacznych dań.Składniki:- 205-300 g ugotowanego
makaronu rurki (lub świderki)- 250-300 g ugotowanej
żółtej fasolki szparagowej- trochę posiekanego
koperku lub
natkiSos:- szklanka
bulionu- 100 g
śmietany 18 %- 200 g startego
żółtego sera-
sól,
pieprz,
czosnek,
gałka muszkatołowaNa dnie formy do zapiekania ułożyć ugotowany
makaron, na wierzch ułożyć
fasolką pokrojoną na mniejsze kawałki.
Śmietanę wymieszać z
bulionem, lekko podgrzać, dodać
ser i
przyprawy.Tak przygotowanym sosem polać
makaron i
fasolkę. Wierzch posypać posiekanym
koperkiem lub
natką.Formę wstawić do nagrzanego piekarnika (160 stopni) i zapiekać przez około 10-15 minut.Smacznego.sobota, 27 czerwca 2015, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Ostatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter