Wykonanie
Naleśniki z nadzieniem "Mexico"...

Uwielbiam je robić!
Ser i
fasolka sprawią, że długo nie będziecie głodni. Niestety łasuchy muszą się pilnować, bo można zjeść sporo sztuk - tak są pyszne :) Świetny pomysł na obiad, a dodatkową zaletą jest to, że do środka możemy włożyć wszystko na co mamy ochotę.
Kabanos może być zastąpiony
parówkami czy inną dowolną
kiełbasą,
groszku może nie być (ja dodaję bo uwielbiam :))...

Składniki:- naleśniki-
ser żółty- puszka
pomidorów- puszka
fasolki czerwonej- puszka
fasolki białej-
cebula-
czosnek-
kabanos lub inna
kiełbasa- puszka
kukurydzy- puszka
groszku-
przyprawy:
pieprz,
sól,
czosnek,
oregano,
bazylia, cząber,
cebula,
tymianek,
cukier,
chili.Przygotowanie:Na patelni na odrobinie
margaryny podsmażamy pokrojone
kabanosy. Dodajemy pokrojoną
cebulę i
czosnek. Dodajemy puszkę
pomidorów, następnie odcedzoną
fasolkę,
groszek,
kukurydzę. Dodajemy
przyprawy.Na naleśnik nakładamy farsz z patelni i dodajemy
żółty ser. Zawijamy na kopertę i "zamknięcie" dajemy na spód. Naleśniki układamy na papierze do pieczenia, którym wykładamy formę do pieczenia. Naleśniki umieszczamy na 10-15 minut w piekarniku z termoobiegiem, aby skórka naleśnika zrobiła się chrupiąca :). Smacznego!