ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofasola szparagowa 200 gramówcebula czerwona 1 sztukpomidor 2 sztukczosnek 1 ząbkinatka pietruszki 2 łyżek stołowycholej 5 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek stołowychmajonez 1 łyżek stołowychmusztarda 1 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Fasolę szparagową ugotować w/g przepisu na opakowaniu, odcedzić i wystudzić. Cebulę obrać i pokroić w plastry. Pomidory pokroić w ósemki, apotem na pół. Musztardę, majonez i ocet wymieszać.Stopniowo da dawać olej, cały czas mieszając. Przecisnąć przez praskę czosnek i wsypać natkę. Sos przyprawić do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru.Fasolkę, pomidory, cebulę polać sosem i wymieszać.Uwagi:Do potrawy używamy mrożonej fasoli szparagowej.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: