ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety sledziowe w oleju 1 sztukziemniaki 5 sztukpapryka czerwona marynowana 3 sztukogórki kwaszone 2 sztukcebula czerwona 1 sztukfasola biała 0,5 puszkakoperek 1 pęczeksok z cytryny 1 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Osączone filety pokroić w kostkę. Ugotowane w mundurkach ziemniaki obrać i pociąć w plastry. Osączone 3 połówki papryki pokroić w paseczki. Oczyszczona cebulę pokroić w piórka, a ogórki w cienkie plasterki. Opłukany, osuszony koperek posiekać. Fasolkę opłukać i osączyć na sitku. Przygotowane składniki, oprócz kopru, przełożyć do dużej salaterki. Skropić sokiem wyciśniętym z cytryny, doprawić odrobina soli i pieprzem, delikatnie przemieszać. Miskę owinąć folią i wstawić do lodówki na 30 minut. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: