ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoziemniaki 2 sztukpapryka czerwona 1 sztukpapryka żółta 1 sztukcebula 1 sztukjabłka 1 sztukser żółty 150 gramóworzechy włoskie 100 gramówfasolka czerwona konserwowa 1 puszkanatka piertruszki 0,5 pęczekmajonez 4 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Wyszorowane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Odcedzone obrać i pokroić w średniej wielkości kostkę. Oczyszczone papryki pokroić w kostkę. Oczyszczoną cebulę drobno posiekać. Obrane winne jabłko pokroić w kostkę. Żółty ser tez pokroić w kostkę, a orzechy uprażyć na suchej patelni. Fasolkę osączyć z zalewy. Opłukaną, osuszona natkę drobno posiekać. Wszystkie składniki sałatki wymieszać z majonezem, doprawić do smaku sola oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: