Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
fasola biała 25 dekagramów
ogórek kiszony 3 sztuk
pomidor 2 sztuk
cebula 2 sztuk
sok z cytryny 1 sztuk
natka pietruszki 0.5 sztuk
olej 6 łyżek stołowych
musztarda francuska z
gorczycą 1 łyżek deserowychcząber według uznania
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Ogórki,
pomidory i obraną
cebulę pokroić w drobną kostkę.
Fasolę zagotować i odstawić na kilka godzin. Gdy napęcznieje, zmienić
wodą i ugotować do miękkości. Następnie wszystkie składniki wymieszać, dodać
przyprawy i
sok z cytryny. Wymieszać z
olejem i posypać posiekaną
zieleniną.Uwagi:
Natka pietruszki w pęczkuJarzyny i Pasztety weg.SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: