ßßß
Moje ulubione surówki – eBook, który dopełni każde Twoje danieMoje ulubione surówki to eBook, który nie był planowany, a przynajmniej nie teraz. Ale tworząc eBooka Ziemniaczanego poczułam, że to jest idealny moment, że eBook Surówkowy idealnie połączy się z Ziemniaczanym i stworzą cudowną harmonię smaków oraz aromatów.Dlaczego uważam, że Moje ulubione surówki to eBook z przepisami, który warto mieć?Ponieważ jest to:zbiór ponad 30 przepisów – dzięki niemu w kilka chwil wybierz surówkę do obiadu, która będzie idealnie do niego pasować;eBook pełen inspiracji na to, jak w różnorodny sposób komponować warzywa i owoce, aby powstała przepyszna surówka do obiadu, wrapa lub burgera;sposób na dopełnienie swoich dań porcją świeżych i zdrowych warzyw;eBook zawierający tabele z wartościami odżywczymi, które znajdziesz przy każdym przepisie;sposób na to, aby zwiększyć ilość spożywanych warzyw i owoców w swojej diecie;eBook dedykowany nie tylko osobom jedzącym jedynie wegańsko lub wegetariańsko – Moje ulubione surówki świetnie dopełnią również dietę tradycyjną.Jeśli nie masz pomysłu na to, jaka surówka do obiadu będzie odpowiednia, wystarczy, że sięgniesz po eBooka Surówkowego, w którym znajdziesz genialne przepisy i niezwykłe połączenia smaków.Najlepsza surówka do obiadu – przepisy, które znajdziesz w eBooku Moje ulubione surówkiIdealna surówka do obiadu ? Z pewnością znajdziesz ją w eBooku Moje ulubione surówki, który składa się z ponad 30 przepysznych receptur. Jakich? Jest to przede wszystkim surówka: z ogórka i jabłka, z kiszonej kapusty, z rukolą i sosem mango, z cukinii i pora, z malinami i nerkowcami i wiele innych!Jeśli szukasz inspiracji na genialne surówki, to znajdziesz je właśnie w eBooku Moje ulubione surówki!
eBook Ziemniaczany i Surówkowy w zestawie z eBookiem Moje ulubione sosyKupując eBooka Ziemniaczanego i Surówkowego możesz zdecydować się na zestaw z dodatkowym, limitowanym eBookiem, który idealnie dopełni każde Twoje danie. Oto zbiór ponad 30 receptu r, z których powstał limitowany eBook Moje ulubione sosy . Jest on dostępny jedynie w zestawie z eBookiem Ziemniaczanym i Surówkowym, dlatego jeśli chcesz go mieć, zdecyduj się na zestaw 3 genialnych eBooków, które idealnie się uzupełniają!Jakie przepisy znajdziesz w eBooku z sosami? Recepturę na:wegański majonez,sos orzechowy,sos z mango,sos musztardowo-klonowy,sos z awokado,tzatziki i wiele innych!Mając eBooka z przepisami na sosy i surówki dopełnisz każdy obiad, kolację i przekąskę, urozmaicając swoje dania przepysznymi dodatkami!Genialna surówka do obiadu z kalafiora z żurawiną – szybki przepisW zeszłym tygodniu udostępniłam Ci przepisy na 3 dania wegańskie z eBooka Ziemniaczanego, a dzisiaj chcę się z Tobą podzielić przepyszną surówką do obiadu z eBooka Moje ulubione surówki ! Zdecydowałam się na przepis, który w spisie treści został oznaczony serduszkiem, bo jest po prostu genialny i koniecznie musisz go wypróbować! Potrzebujesz niewielką ilość składników, a większość z nich prawdopodobnie masz w swojej kuchni. Do tego jest to surówka, którą przygotujesz w mgnieniu oka – wystarczy tylko kilka chwil, niewiele warzyw i dodatków, a powstanie przepyszna, zdrowa surówka do obiad u, burgera lub wrapa!SKŁADNIKI½ główki kalafiora,1 marchewka,1 jabłko,½ pora,½ szklanki prażonego słonecznika,¼ szklanki suszonej żurawiny,2 łyżki wegańskiego majonezu,sól do smaku.PRZYGOTOWANIEKalafior, marchewkę i jabłko umyć i wszystko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por umyć i przekroić na pół, pokroić na drobne paseczki. Słonecznik podprażyć na suchej patelni na złoto.W miseczce wymieszać wszystkie składniki razem z majonezem, doprawiając solą do smaku.
Nie tylko idealna surówka do obiadu, ale też perfekcyjny sos do sałatekW eBooku Surówkowym znajdziesz też kilka podstawowych przepisów na sosy i dodatki do sałatek i surówek – jednym z nich jest wegański sos winegret, który już teraz możesz przygotować w swojej kuchni! Ten rozdział w eBooku Surówkowym to przedsmak tego, co znajdziesz w eBooku Moje ulubione sosy . Jak przygotować sos winegret?SKŁADNIKI2 łyżki oliwy z oliwek,sok z ½ cytryny,1 łyżka syropu klonowego,1 posiekany ząbek czosnku,spora szczypta soli,pieprz do smaku.PRZYGOTOWANIEWszystkie składniki wlać do słoiczka lub do pojemniczka blendera z ostrzami w kształcie litery S.Całość porządnie wymieszać lub zblendować do połączenia.