ßßß
Składniki:7 łyżek musli z migdałami i orzechami w karmelu – mojego pomysłu - klik3 łyżki wiórków kokosowych1/2 szklanki jogurtu migdałowo – kokosowego JoviLub:3 łyżki płatków owsianych2 łyżki płatków migdałów1 łyżka migdałów lub orzechów w karmelu1 łyżka suszonych wiśni lub rodzynek3 łyżki wiórków kokosowych1/2 szklanki jogurtu migdałowo kokosowego JoviJeśli chcecie jeszcze bardziej uatrakcyjnić smak owsianki, wierzch posypcie białą czekoladą
Przygotowanie:Musli zalać 3/4 szklanki wrzątku. Odstawić do napęcznienia.Chłodne wymieszać z jogurtem i wiórkami.Włożyć do lodówki na co najmniej 3-4 godziny, najlepiej na całą noc.Powiązane notki:Nocna owsianka z miodem i suszonymi owocamiKremowa Owsianka tropikalna na zimnoOwsianka z lanymi kluskamiOwsianka na serkuKremowa Kakaowa owsianka z migdałami i lodami!