Ciasto biszkoptowe2 jajka½ szklanki miałkiego cukru½ szklanki mąki pszennej1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka dobrego kakao1 łyżka oleju1 opakowanie serka Danio waniliowego½ opakowanie budyniu waniliowegoCukier puder do posypaniaBiałka ubić na sztywno, następnie powoli dodawać cukier a na samym końcu żółtka. Mąkę przesiać razem z kakao i proszkiem do pieczenia. Dodać do masy jajecznej i delikatnie wymieszać, na samym końcu dodać olej.Na blachę wyłożoną pergaminem wylać 4 koła ciasta i cienko rozprowadzić na ok. 0,5 cm grubości. Piec ok. 10 – 15 minut w 170 stopni Biszkopty nie mogą być przesuszone, gdyż trudno je będzie zawinąć.Budyń ugotować zgodnie z przepisem, schłodzić. Roztrzepać mikserem powoli dodając serek Danio.Biszkopty obficie skropić przegotowaną wodą z odrobiną soku z cytryny. Na każdym krążku rozprowadzić krem, włożyć obranego banana i zawinąć. Przed podaniem posypać obficie cukrem pudrem.