Składnikispód10 dag margaryny1 jajko1 łyżeczka proszku do pieczenia10 dag cukru1 szkl mąkimasa serowa70 dag białego seracukier do smaku1 całe jajko2 żółtka1 cukier waniliowy1/2 szkl oleju60g budyniu śmietankowego2 szkl mlekapianka2 białkaodrobina cukruszczypta soliwiórki kokosoweSposób przygotowaniaKrok 1Połączyć i zagnieść składniki na ciasto. Wykleić nim blachę.Krok 2Połączyć i zmiksować składniki masy serowej. Ja użyłam całego wiaderka sera, czyli 1 kg. Też wyszło. Masa ma być niemal płynna. Bez obaw, wszystko jest w porządku :)Krok 3Piec 40 min w 180*CKrok 4Zmiksować białka z solą i cukrem na puszystą pianę. Wyłożyć na gorące ciasto. Posypać wiórkami i zapiec jeszcze 15 minut, aż pianka zrobi się rumiana.