ßßß

Przygotowanie:Naleśniki: Składniki na ciasto naleśnikowe zmiksować razem lub połączyć za pomocą trzepaczki to ubijania. Rozgrzać suchą patelnie smażyć cienkie placki po parę sekund z każdej strony.Farsz: Kiełbasę pokroić w cienkie plasterki , cebulę obrać pokroić w kostkę.Na patelni rozgrzać smalec , przełożyć kiełbasę a gdy się lekko przyrumieni dodać cebulę.Doprawić , smażyć na wolnym ogniu do zeszklenia się cebuli.Na każdą połówkę naleśnika kłaść plaster sera żółtego oraz obfitą ilość gorącego farszu, polać ketchupem.Składać naleśniki na pół a następnie w trójkąt.SmacznegoPost navigation← Kapusta z grzybami króluje na stole wigilijnym u mnie w rodzinie od zawsze. Nie wyobrażam sobie bez niej świąt Bożego Narodzenia. Mój mąż jest jej największym wielbicielem.Mocno czosnkowe mięso z aromatem ziół. Idealne na niedzielny obiad. →