ßßß
 
            
         Nie jestem fanką fast foodów ale jeśli mam na nie ochotę,to robię je w domu. Dodaję wtedy dużo warzyw, aby była to jak najzdrowsza wersja. Koniecznie z domowym sosem czosnkowym.Składniki:4 bułki do hamburgerów1 pierś z kurczakapomidorsałata lodowa1/2 zielonego ogórka1 mała cebula4 plastry żółtego seramąką, jajko i bułka tarta do panierkisól, pieprzczosneksos czosnkowyMięso podzielić na cztery plastry, natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem. Opanierować i usmażyć. Bułki przekroić i podpiec w piekarniku. do środka każdej bułki wkładać sałatę, kotleta, żółty ser i warzywa, polać sosem czosnkowym lub ketchupem.
Nie jestem fanką fast foodów ale jeśli mam na nie ochotę,to robię je w domu. Dodaję wtedy dużo warzyw, aby była to jak najzdrowsza wersja. Koniecznie z domowym sosem czosnkowym.Składniki:4 bułki do hamburgerów1 pierś z kurczakapomidorsałata lodowa1/2 zielonego ogórka1 mała cebula4 plastry żółtego seramąką, jajko i bułka tarta do panierkisól, pieprzczosneksos czosnkowyMięso podzielić na cztery plastry, natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem. Opanierować i usmażyć. Bułki przekroić i podpiec w piekarniku. do środka każdej bułki wkładać sałatę, kotleta, żółty ser i warzywa, polać sosem czosnkowym lub ketchupem.