ßßß
Cytrynki z rumemLiczba sztuk w opakowaniu zbiorczym: 8Skład: cytryny (do produkcji użyto do 52% owoców), cukier, rum 1,2% obj.Słoiki szklane: zawartość netto 230gZastosowanie: do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserówCytrynki przygotowane są w specjalny sposób: ze skórką, bez dodatku wody, konserwantów ani sztucznych barwników. Syrop, w którym znajdują się owoce, powstaje w wyniku połączenia się naturalnego soku z owoców z cukrem.Polecam Jako tradycyjny dodatek do herbaty: plasterek cytrynki z łyżeczką syropu.Do sporządzania orzeźwiających napojów: do wody mineralnej w dzbanku dodać parę plasterków cytrynek z syropem. Słoiczek wystarcza do sporządzenia 4l pysznej lemoniady. Do lemoniady można dodać parę listków mięty oraz trochę miodu.Jako dodatek do deserów np.: lody owocowe w pucharkach polać syropem, ozdobić plasterkami cytrynek.Do pieczenia mięs, zwłaszcza drobiu.KLIK DO SKLEPU