Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
tofu 65 dekagramów
bułka czerstwa 1 szklanek
zielenina 0.5 szklanek
sos sojowy 2 łyżek stołowych
pieczywo w plasterku 0.5 łyżek deserowych
gałka muszkatołowa według uznania
olej według uznaniaWykonanie:
Tofu przekręcić przez maszynkę lub zmiksować. Można też rozgnieść widelcem. Dodać 3/4
tartej bułki,
zieleninę,
sos sojowy,
przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować małe kotleciki lub wałki, obtaczać w
tartej bułce i smażyć na rozgrzanym
oleju po obu stronach do zarumienienia.Uwagi:
Zielenina:
szczypiorek,
koperek,
natka z
selera i
pietruszkiKotlety weg.Potrawy z
seremKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Polecam!!!!
Very nice :)))Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: