ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokiełbasa 4 sztukziemniaki 750 gramówpomidorki koktajlowe 350 gramówrukola 2 sztukmusztarda 100 gramówmiód 100 gramówocet winny 3 łyżek stołowycholej 4 łyżek stołowychcukinia 1 sztuksól według uznaniapieprz biały według uznaniaWykonanie:Sałatka: wyszorowane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przelać zimna wodą i obrać. Umyte pomidorki pokroić na połówki. Umyta rukole osuszyć. Miód połączyć z musztarda, doprawić solą oraz pieprzem. Małe ziemniaki, rukolę oraz pomidory wymieszać z przygotowanym sosem miodowo-musztardowym.Umytą cukinię za pomocą obieraczki do warzyw pokroić w bardzo cienkie paski. Każdą kiełbaskę owinąć plastrem małej cukinii, posmarować reszta sosu i piec na grillu ok. 10 minut, obracać. Podawać z przyrządzoną sałatką ziemniaczaną.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: