Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
fasola biała 1 szklanek
buraki 3 sztuk
seler 1 sztuk
marchew 2 sztuk
pietruszka 1 sztuk
natka pietruszki 1 sztuk
liście laurowe 2 sztuk
ziele angielskie 4 sztuk
śmietana 4 łyżek stołowych
masło 1 łyżek stołowychWykonanie:
Fasolę ugotować w 2 litrach
wody z dodatkiem
masła. Warzywa pokroić w kostkę,
natkę drobno posiekać. Do gotującej się
fasoli dodać warzywa, połowę posiekanej
natki,
liście laurowe i
ziele angielskie. Kiedy warzywa zmiękną dodać pozostałą część
natki i
śmietanę. Dodać
sól i zamieszać.ZupyZupy weg.Komentarze:Autor: skorpionData: 2009-11-18super przepisikAutor: marzeniewData: 2009-04-29zdroweAutor: IzaData: 2008-11-02Istotny błąd...poprawiony dziękujemy!Autor: gracepData: 2008-11-02Do barszczu ukrainskiego...3 sztuki budyniu czekoladowego???? a gdzie -
buraki,
pomidory,
kapusta!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: