Czas przygotowania: 45 min.Orientalne smaki na obiad :)Składniki2 kawałki ryby(u mnie czerniak)1 woreczek ugotowanego brązowego ryżugarść grzybów mun100 g pieczarek1/2 puszki groszku1 nieduża cebulasos sojowysos teryiakisos chili-czosnkowysól, pieprzolej arachidowySposób przygotowaniaGrzyby mun namoczyć. Rybkę skropić sosami, odstawić do lodówki na pół godziny.Cebulę pokroić w piórka. Zeszklić na rozgrzanym oleju. Dodać pokrojone pieczarki, a kiedy woda odparuje pokrojone w paseczki grzyby mun i groszek. Podsmażyć kilka minut. Wsypać ryż, dodać łyżkę sosu sojowego i 3 łyżki sosu teryiaki. Podsmażyć 5 minut. Doprawić do smaku.Rybę usmażyć na patelni grillowej. Ułożyć na porcji ryżu. Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL