Wykonanie
            W Bielsko-Białej na dworcu PKP kiedyś sprzedawano pyszne 
bułki z 
pieczarkami, i ilekroć tam byłam nie mogłam się im oprzeć ;) Smak do odtworzenia jest bardzo łatwy, myślę że można go odmienić dodając do 
pieczarek trochę tartego 
żółtego sera. Danie jest sycące i wspaniale smakuje np.na drugie śniadanie.

Składniki ( na 1 
bułkę ) :1 ciabatta15 
pieczarek1/2 średniej 
cebuli1 łyżeczka 
olejusól, 
pieprzPrzygotowanie :
Pieczarki kroję w cienkie plasterki, 
cebulę w drobną kostkę. Na rozgrzany 
olej wrzucam 
cebulkę, duszę 2-3 minuty pod przykryciem, po czym dodaję 
pieczarki. Smażę ok. 5 minut. 
Pieczarki powinny być miękkie, ale nie rumiane. Doprawiam farsz 
solą i 
pieprzem.Odkrajam koniec 
bułki i wydrążam widelcem jej środek, by powstała kieszonka. Nadziewam 
bułkę farszem z 
pieczarek i na 3-4 minuty wkładam do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C. ( lub na chwilkę do mikrofalówki).



