Wykonanie
            Domowe hot dogi to dla mnie powrót do czasów liceum :-) Często chodziłyśmy z koleżankami na gorące buły z pysznymi 
pieczarkami w środku. Najlepsze sprzedawali w budce na Rynku, w miejscowości, gdzie mieściła się szkoła...Teraz te z 
parówką i surówka to już nie to samo...Postanowiłam przywołać wspomnienia ...Składniki:3 
bułki typu paluchy400g 
pieczarek2 
cebule2 łyżka 
startego sera żółtego
sólpieprzsłodka paprykaolejWykonanie:Każdą z 
bułek kroimy na pół, wydrążamy środek.
 Pieczarki
Pieczarki i 
cebulę kroimy drobno w kostkę, odsmażamy na 
oleju, solimy, 
pieprzymy, dodajemy 
paprykę. Mieszamy całość i dodajemy starty 
żółty ser. W tym czasie nasze wydrążone 
bułki podgrzewamy w piekarniku, wystarczy 5 minut w gorącym piekarniku, aby zrobiły się gorące a skórka chrupiąca. Po wyjęciu nakładamy do środka gorący farsz 
pieczarkowy i zjadamy ... porównując czy 20 lat temu smakowały tak samo ? :-)

