Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« TORCIK LEŚNICZEGODESER
CYTRYNKA Z
MALINKĄ: »
Wątróbka w innej formie, ale jak najbardziej zachowuje swój smak i aromat.Składniki:- 1 kg
wątróbki drobiowej- 1
cebula- 1
jajko-
sól i
pieprz-
bułka tarta-
mlekoWątróbkę umyć, oczyścić, namoczyć w
mleku. Następnie osuszyć i podsmażyć tak, aby się ''ścięła''. Ostudzić i posiekać nożem. Do ostudzonej
wątróbki dodać pokrojoną w kostkę
cebulę, doprawić
solą i
pieprzem. Wbić
jajko i dokładnie wymieszać. Do masy dodać trochę
bułki tartej , formować kotlety i oprószyć je pozostałą
bułką. Gotowe kotleciki usmażyć.poniedziałek, 29 lipca 2013, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter