Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu« ZIELONA ZUPA-KREM Z PRAŻONĄ ...
SAŁATKA WYBUCHOWY
KURCZAK »Pasta wspaniale smakuje z
chlebem, wykorzystuję ją również do faszerowania jaj.

Składniki:- 2
wędzone makrele- 2
jajka- 1 łyżka posiekanego
koperku- 3
ogórki kiszone- 2 czubate łyżeczki
majonezu-
sól i
pieprz
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
Ryby obrać ze skóry i ości,
ogórki pokroić w kostkę.
Makrelę rozdrobnić wraz z
jajkami, dodać posiekany
koperek i
ogórki, całość dokładnie wymieszać z
majonezem. Doprawić do smaku
solą i
pieprzem.środa, 17 października 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter