ßßß
Sałatka dla smakoszy: kolorowa, pożywna, pełna witamin. Fajny pomysł na wykorzystanie fasolki lub ryżu pozostałego z obiadu.Składniki:- garść ugotowanej fasolki szparagowej żółtej- 1/2 woreczka ugotowanego ryżu jaśminowego- 1/2 średniego pomidora- 1/2 małego pora- 1 ogórek gruntowy- 2-3 łyżki kukurydzy konserwowej- 2-3 łyżki posiekanego szczypiorku- 1/2 papryki czerwonej- 1 łyżeczka oliwy z oliwek- sól i pieprzUgotowaną fasolkę pokroić na kawałki wielkości około 2 cm, wymieszać z ryżem. Pomidora, paprykę, ogórka i pora pokroić w większą i mniejszą kostkę. Wraz z pozostałymi składnikami dodać do fasolki, dodać oliwę, sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Odstawić na około 5-10 minut aby składniki się ''przegryzły''.wtorek, 02 września 2014, pao77poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyMIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, ...ZUPA SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...KURCZAK W CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA KAKAOWAKOPYTKA BAZYLIOWE Z ...CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blogzamów newsletter