ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoolej 2 łyżek stołowychcurry według uznaniasos sojowy według uznaniasól według uznaniapomidor 1 sztukcebula 1 sztukpieczarki 10 dekagramówboczek wędzony 10 dekagramówbiała kapusta 30 dekagramówpieprz według uznaniaimbir według uznaniachili według uznaniaWykonanie:Kawałki kapusty ugotować w wodzie z solą, a następnie odsączyć na sitku. Pieczarki opłukać, po¬kroić w plasterki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Boczek wędzony pokroić w plasterki. Rozgrzać olej w rondlu, podsmażyć w nim boczek. Dodać cebulę, pieczarki, smażyć ok. 3 minut, a następnie dodać kapustę. Sparzony, obrany pomidor pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Przyprawić do smaku. Mieszając, dusić ok. 2 minut. Podawać z chlebem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaKomentarze:Autor: kmak bogumilaData: 2012-01-25 jak zrobie to napisze ale fajnie wyglądaAutor: CoSieGapiszData: 2009-04-16eeee.... Dobre spróbowałem dobre naprawde!!!!!! A jezeli juz cos t oto kuchnia Chinska anie wegeterianskaAutor: TabascoData: 2008-12-22Bigos wgetarianski !? weźcie przestancie !Autor: liiiData: 2008-12-18 jak to ma być wegetariańskie jak jest boczek ;]Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: