Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
olej 2 łyżek stołowych
curry według uznania
sos sojowy według uznania
sól według uznania
pomidor 1 sztuk
cebula 1 sztuk
pieczarki 10 dekagramów
boczek wędzony 10 dekagramów
biała kapusta 30 dekagramów
pieprz według uznania
imbir według uznania
chili według uznaniaWykonanie:Kawałki
kapusty ugotować w wodzie z
solą, a następnie odsączyć na sitku.
Pieczarki opłukać, po¬kroić w plasterki.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Boczek wędzony pokroić w plasterki. Rozgrzać
olej w rondlu, podsmażyć w nim
boczek. Dodać
cebulę,
pieczarki, smażyć ok. 3 minut, a następnie dodać
kapustę. Sparzony, obrany
pomidor pokroić w kostkę i dodać do
kapusty. Przyprawić do smaku. Mieszając, dusić ok. 2 minut. Podawać z
chlebem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaKomentarze:Autor:
kmak bogumilaData: 2012-01-25 jak zrobie to napisze ale fajnie wyglądaAutor: CoSieGapiszData: 2009-04-16eeee.... Dobre spróbowałem dobre naprawde!!!!!! A jezeli juz cos t oto kuchnia Chinska anie wegeterianskaAutor:
TabascoData: 2008-12-22Bigos wgetarianski !?
weźcie przestancie !Autor: liiiData: 2008-12-18 jak to ma być wegetariańskie jak jest
boczek ;]Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: