ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopapryka różnokolorowa 3 sztukogórek zielony 1 sztukcebula 1 sztukpomidory 500 gramówsok pomidorowy 1 litrówchili według uznaniaczosnek 1 ząbkiocet winny 2 łyżek stołowycholiwa według uznaniacukier według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniakostki lodu według uznaniaWykonanie:Sparzone pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Pozostałe oczyszczone warzywa tez pokroić w drobna kostkę i ok. 8 łyżek odłożyć.Sok pomidorowy wlać do warzyw i zmiksować. Doprawić do smaku octem, pieprzem, sola oraz cukrem i wstawić na 60 minut do lodówki.Gotowy chłodnik rozlać do miseczek i do każdej włożyć po porcji odłożonych, posiekanych warzyw i po 4 kostki lodu.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia HiszpańskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: